Regler for booking og afbestilling af værelse

Booking
For at booke et værelse hos Egholm Vestergaard skal man være fyldt 18 år. Booker du et værelse for personer under 18 år, er du ansvarlig, uanset om du bor på værelset sammen med den mindreårige eller ikke. Er man under 18 år, skal forældre eller den, der booker – og som er over 18 år – bo på hotellet samtidig, dog ikke nødvendigvis på samme værelse.

Ved booking betales det fulde beløb (100%) inklusive eventuelle tilkøb samtidig med bookingen. Der kan pålægges transaktionsgebyr på visse korttyper.

Ved booking via telefon, e-mail, SoMe skal fremsendte faktura forudbetales før ankomst.

Ved booking giver du samtykke til at modtage emails med bekræftelse, fakturaer og praktisk information om dit ophold.

Ankomst og afrejse
Med mindre andet er aftalt på forhånd, vil det bookede værelset stå klar på ankomstdagen fra kl 15:00.

På afrejsedagen skal værelset forlades senest kl 11:00.

Afbestilling
Afbestilling kan foretages den dag reservationen er lavet, indtil 7 døgn før ankomstdagen uden omkostninger. Ved afbestilling mindre end 7 døgn før ankomstdato kan 50% af reservationens værdi refunderes.

Afbestilling er kun gyldig, såfremt den er foretaget skriftligt på mail til ev@ev.dk.

Ved afbestilling af ophold på grund af akut sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald, som rammer lejer, ægtefælle, børn, forældre eller søskende, tilbagebetales det fulde lejebeløb (100%).

Force majeure
Såfremt opholdet forhindres på grund af force majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer og lignende) er Egholm Vestergaard ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.

Øvrigt
Ikke afleverede værelsesnøgler bedes sendes tilbage til os hurtigst muligt. Giv besked til ev@ev.dk at en nøgle er på vej. 

Bortkomne nøgler faktureres med 1.500,- pr nøgle.

Glemte ting gemmes i en måned og kan mod betaling for porto og emballage eftersendes.

Gæsten eller den der garanterer for værelset er ansvarlig for eventuelle skader, der måtte opstå grundet uansvarlig eller ligegyldig opførsel fra gæsten.

Alle vores værelser er røgfrie. Såfremt dette overtrædes opkræves der et gebyr på 2.500,- til ekstra rengøring.

Kæledyr er velkomne, men debiteres et gebyr pr nat og er kun tilladt i udvalgte deluxe dobbeltværelser. Der er et begrænset antal værelser hvor kæledyr er tilladt. Besked om medbragte kæledyr skal gives til ev@ev.dk til Egholm Vestergaard ved booking.

Egholm 57, Egholm, 9000 Aalborg
+45 98 19 19 19, ev@ev.dk