Persondatapolitik

Indledning

I denne tekst beskrives, hvordan Egholm Vestergaard (“Egholm Vestergaard”, “vi”, “os” og “vores”) indsamler og bruger eventuelle personoplysninger du afgiver til os når du besøger vores websted, ev.dk.

De forskellige funktioner på Egholm Vestergaards websted indsamler forskellige typer af information, ved forskellige tilfælden, og bruges på forskellige måder. Hvornår og hvordan kan du læse om forneden. 

Vores mål er at beskytte dine data samtidigt som vi er så transparente som muligt med hvordan dem vi alligevel indsamler behandles. Vi bestræber os altid for at kun indsamle så få personlige oplysninger som muligt.

Vi værdsætter kommentarer på vores persondatapolitik og indbyder dig til at kontakte os pr. e-mail hvis du har forespørgsler, forslag og kritik. Du kontakter Egholm Vestergaard via kontaktformularen her.

Denne persondatapolitik var senest opdateret d. 7. marts 2021. Persondatapolitiken ses over minimum en gang om året, men kan opdateres oftere hvis lovgivningen kræver det.

Personoplysninger som du giver os frivilligt

Når du kontakter os via kontaktformular, e-mail, telefon, gennemfør en booking eller på andre måder er i kontakt med os, kan vi spørge efter visse personoplysninger, såsom navn, fysisk adresse, email-adresse, telefonnummer, og eventuelt virksomhedsnavn eller cvr-nummer. 

Ved brug af formularer, vil det fremgå hvilke personoplysningerne som er påkrævet respektive valgfrie at afgive. Påkrævede personoplysninger er i de pågældende formularer altid markerede med en asterisk (*).

Ved at give os disse personoplysninger, accepterer du at vi behandler dem. Behandling betyder at vi bruger dem for at gennemføre din forespørgsel, booking, fakturering eller lignende.

Eventuelle oplysninger af betal- og kreditkortsoplysninger i forbindelse med booking gemmes ikke hos os, da en tredjepart sørger for betalingerne (Paypal respektive Stripe). Vi får ikke andre oplysninger ud over status på betaling fra disse partners.

Personoplysninger som indsamles automatisk

Når du kontakter os via kontaktformular, e-mail, sender en forespørgsel eller gennemfør en booking, vil nogle oplysninger om dig indsamles automatisk. Det kan dreje sig om IP-adresse, browser, operativsystem, hvilke sider du har besøgt, hvilket telefonnummer du har, din emailadresse og lignende. Disse oplysninger bruges udelukkende for statistik eller for at vi skal kunne behandle dit ærinde. 

Cookies

Vi bruger cookies på vores websted og sørger for at give dig en god oplevelse. Cookies fra Egholm Vestergaards websted er nødvendige for at bruge hjemmesiden, og for at vi skal kunne samle statistik om bruget af vores site. 

Nødvendige cookies bruges til at afvikle driften af hjemmesiden. Disse nødvendige cookies bruges når du bruger kontaktformular for at forhindre spam, ved booking af værelser for at huske dine valg, og ved betaling af værelser. 

Vi bruger ikke cookies for at spore dine bevægelser over vores websted eller øvrige internet.

I de tilfælde du vælger at dele en side til sociale medier, kan det i nogle tilfælde sætte en cookie.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledningen for din specifikke webbrowser. Hvis du vælger at blokere alle cookies er det ikke sikkert at hjemmesiden vil fungere korrekt. 

Opbevaring og videresalg

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt og påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige eller påkrævet i forhold til lovgivning. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Den længste periode er dog fem år, da den danske bogføringslov sætter grænsen for regnskabsmaterialer, herunder fakturaer.

Vi hverken sælger, handler, udveksler eller deler dine personlige oplysninger med nogen. Dine data er sikre hos os.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få vide hvilke personoplysninger, som vi behandler om dig.
  • Du har ret at gøre indsigelse mod indsamling og behandling af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at korrigere dine personoplysninger vi indsamlet.
  • Du har ret at bede os begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du vælger at få dine oplysninger slettede, kan det kun lade sig at gøre hvis vi ikke har brug for dem for at fortsætte behandlingen på et andet grundlag. Det kan dreje sig om retskrav, bogføringslovens krav på opbevaring, nødvendighed at kontakte dig eller lignende. I disse tilfælde vil dine oplysninger ikke blive slettede.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du velkommen til at kontakte os. Brug gerne kontaktformularen

Når du retter henvendelse vedrørende dine rettigheder, vil vi bede dig om at give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse. Det gør det muligt at nemmere identificere dig og give hurtigere svare på din anmodning.

Vi vil svare på din henvendelse hurtigst muligt og senest inden for en måned.

Egholm 57, Egholm, 9000 Aalborg
+45 98 19 19 19, ev@ev.dk

© 2021 Egholm Vestergaard
CVR 81 19 17 19
Cookie- og persondatapolitik