Eksklusivt nytårs yinyoga-retreat med 30 timers silence
Torsdag 13. - søndag 16. januar 2022

Brug 4 dage på at trække stikket – alle kan være med!

Giv dig selv muligheden for at ”slippe stress” i de skønne rammer på Limfjordens perle, Egholm – Øen med store vidder, vilde planter, et rigt fugleliv, stilhed og ro.

I omgivelser med skøn, skøn natur og højt til loftet har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen.

Du kender måske i forvejen den store gevinst én enkelt yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer og gåture der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i den grad mærke dig selv igen.

Hen over fire dage kan du forkæle dig selv med masser af yoga, mindfulness og meditation, samt komme tæt på den fantastiske natur midt inde i postnummer 9000 Aalborg. Alle kan deltage, man skal kun være 16 år eller ældre. Deltagelse koster kun 5.395,- i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse kan tilkøbes.

Dette vil du opleve

I løbet af de fire dage vil du prøve på flere forskellige måder at komme væk med stress, slappe af og få ro. Alle kan være med. Der undervises differentieret i alle klasser. Stillingerne vises i forskellige varianter så der tages hensyn til om du er ny, har udfordringer i kroppen eller har brug for mere intensitet.

Du kommer at gennemføre følgende i løbet af opholdet:

Yin Yoga – en stille revolution
Du kan give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin Yoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger. Du lærer også at rumme dig selv bedre, at være i selskab med de store følelser, vrede, irritation m.fl.

Meditation

Meditation er som regel en liggende eller siddende praksis. Du vender stille opmærksomheden indad. Typisk med fokus på eks. åndedrættet, en visualisering eller
kroppen. Du finder ind i en ro og stilhed som skal opleves. Dette kan ikke beskrives i ord.
Det skal prøves. Meditation hjælper til at finde ro og balance i hverdagen, at give et
åndehul hvor du får tanket fornyet energi, koncentration og fokus.

Det gennemgående tema på dette retreat er at mærke indad, at mærke vores krop. Blive
opmærksom på vore tanker, følelser og intuition. At finde ind i en dyb ro og sætte vor
egen intention for 2022.

Silence – i 30 timer
I løbet af opholdet holder vi 30 timer med silene. Det betyder at vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte. I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. 

Program

Vores tid sammen er tilrettelagt så du får masser af yoga, mindfullness, meditation og vandring, natur, men også masser af egentid.

Her forneden finder du det foreløbige program for de fire dage. Klik på dagen du vil læse, og programmer foldes ud. Der kan ske ændringer, og det endelige program vil blive fremsendt pr mail af Sanna før ankomst.

Fra kl. 1500 – Ankomst og indkvartering – egentid
1700 – Velkomst, præsentation og Yin Yoga
1900 To-retters middag
2030 Meditation
2115 Kaffe, the, frugt, kage

0730 Yin Yoga
0900 Morgenmad
1030 Mindful walk
1230 Stilhed starter
1300 Frokost
1500 Kaffe, the, frugt, kage
1700 Yin Yoga
1900 Toretters middag
2015 Meditation
2100 Kaffe, the, frugt, kage

0730 Yin Yoga
0900 Morgenmad
1200 Frokost samt eftermiddagskaffe/the/frugt/kage “To Go” (giver mulighed for længere vandretur)
1700 Yin Yoga
1830 Stilhed ophører
1900 Treretters festmiddag

0730 Yin Yoga
0900 Morgenmad
1100 Meditation og afrundning
1200 Afrejse – “To Go”-frokost kan bestilles om lørdagen

Alt det praktiske

Ø-ophold, kun 5 minutter fra Aalborg centrum

Vi bor på skønne Egholm Vestergaard – et landsted som er beliggende midt på øen. Den gamle gård er ombygget og renoveret på fineste vis med en række værelser og den skønneste sal til yoga.

På Egholm Vestergaard er det kun os, og derved skabes alle muligheder for ro, afslapning, samvær og hygge alle dagene.

I dit ophold er følgende inkluderet:

  • Yoga, meditationer og mindfullness, guidet mindfull walk
  • Alle måltider fra torsdag aften til søndag morgen
  • Isvand, kaffe, the
  • Frugt og snacks såsom nødder, cookies, chokolade, dadler og lign.
  • Tre overnatninger i delt dobbeltværelse
  • Mulighed for opgradering til enkeltværelse koster 450,-
  • Alle værelser er inklusive håndklæder, sengelinned, sæbe og shampoo
  • Alle værelser har eget bad og toilet

Værelserne er forskellige i størrelse og møblering. De største værelse tilgår dem der deler. Værelserne tildeles derudover i takt med tilmelding. Se flere billeder af værelserne her.

Øen Egholm, er en flad ø med masser af natur, store vidder, flade marker, skov og strand. Her findes et helt unikt fugle- og planteliv, og en lang række sjældne vilde planter – midt i postnummer 9000 Aalborg, dvs midtbyen.

På øen er der flere afmærkede vandreture – alt fra 2,5 km til næsten 9 km i længde -, men der er også andre stier man kan udforske. I en af skovene bor også trolden “Pil Tusind Tunge”, – en skulptur bygget i genbrugstræ af Thomas Dambo i sommeren 2020. Pil er en ønsketrold, så hvis du har et ønske, kan du skrive den på en sten og give hende, så må du se, om du får ønsket opfyldt.

Øen vandt stilhedsprisen i 2019.

Hvordan kommer jeg til Egholm?

Egholmfærgen sejler fra Aalborgs vestby over til Egholm. Sejlturen varer kun fem minutter, men på vejen over forlader du byens støj, og bliver transporteret til et af Danmarks mest fredfyldte steder. 

Færgen sejler fra Egholm Færgevej 23, 9000 Aalborg.

Afgang hver hel og halv time. Billet til gående, cykler eller bil købes i automat ved færgen.

Tip til dig som har Brobizz-abonnement til din bil: Aktivér muligheden for Pay-By-Plate – det er gratis – og få lidt over 50% rabat på din billet!

Mere information om priser og sejlplaner kan du finde her.

Mad og drikkevarer

Maden vi nyder på opholdet er hjemmelavet og tilberedt på stedet. Alle måltider er overvejende vegetariske, og så vidt muligt tilberedt af lokale og økologiske råvarer.

Er du allergiker vil gerne at du giver besked til Egholm Vestergaard senest en uge før ankomst (6. januar). Herefter er der ikke mulighed for lave om på den tilberedte menu. Der er muligt at oplyse eventuelle allergier i formularen for tilmelding. 

Maden er forberedt og sat frem. Deltagerne skal i fællesskab servere og rydde af bordene, men opvasken sørger personalet for.

Isvand, kaffe, te, frugt og kage er inkluderet.

Sodavand, øl, vin og spiritus kan nemt tilkøbes på stedet og betales med MobilePay efter selvserverings-princippet om ærlighed (engelsk “honesty bar”). Ønsker du noget derudover skal det selv medbringes.

Yogaudstyr

Alt nødvendigt yogaudstyr er på stedet, rengjort og klar til dig. Du har altså ikke selv brug for at medbringe noget, hvis du ikke vil.

Hvem kan deltage?

Alle, som kan deltage i en normal yogatime, kan deltage. Det eneste krav er at du er 16 år eller ældre.

Har du helbredsmæssige skavanker/sygdomme, vil vi meget gerne at du giver Sanna besked pr email sanna@yogabysanna.dk, så hun kan forberede tilpassede øvelser for dig.

Hvis du bliver forhindret eller arrangementet aflyses

Du kan af-booke din tilmelding op til 1 måned før ankomst (13. december 2021). Derefter kan beløbet ikke refunderes. Skulle du blive forhindret at deltage, må du gerne overdrage din plads til en anden. Du skal blot give besked til Egholm Vestergaard om hvem der kommer i dit sted.

Bliver arrangementet aflyst af arrangør får du naturligvis det fulde beløb tilbagebetalt.

Hvem er din underviser?

Programlægger og underviser er den anmelderroste yogainstruktør Sanna Carlsen, 52 år og certificeret Hatha- og Yinyogainstruktør. Hun underviser blandt andet i Yin- og Hatha yoga og er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn.

Sanna har god erfaring med undervisning på yogaretreats. I foråret 2021 har hun igen lagt et lag på sin Yinyoga uddannelse, hun kan ikke lade være. Hun underviser flere hold indendørs samt udendørs i april-oktober. Derudover har hun i flere år undervist i forløb for stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfulness og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges. Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen.

Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år, og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det. Sanna er også skaber af onlineklubben DIT online YOGA UNIVERS, hvor du kan nyde yoga, mindfulness, meditationer ubegrænset når og hvor du ønsker.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend.

Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til maks forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind.
Kærlig hilsen Sanna

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på telefon 25 56 49 14.

Læs mere om Sannas aktiviteter på se mere på www.yogabysanna.dk.

Tilmeld dig nu!

Deltagelse i yogaretreat koster 5.395,- i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse kan tilkøbes for 450,-.

Ved tilmeldelse vil vi hurtigst vende tilbage med en bekræftelse. Opholdet forudbetales, og du vil få en faktura tilsendt når vi bekræfter din deltagelse. 

Du kan afbooke op til 30 dage før ankomst. Derefter kan beløbet ikke refunderes. Du må godt overdrage din plads til en anden, hvis du giver os besked. Bliver arrangementet aflyst vil du få det fulde beløb tilbagebetalt.