Hotel Egholm Vestergaard - i perioder og efter aftale

Landstedet Egholm Vestergaard er Egholms største gård, og er indrettet som et privat hjem med hygge, stemning og personlighed. Overalt mærker man tydeligt at ejendommen er familieejet og -drevet!

I sommermånederne åbner vi op som hotel i klassisk forstand – dvs. du har mulighed for at bestille ét eller flere af vores dejlige værelser i de perioder, hvor vi ikke har andre arrangementer.

På Egholm Vestergaard er en enestående mulighed for at bo midt i naturen på en uforstyrret ø – blot en kort færgetur fra storbyen Aalborg. På Egholm kan du opleve dejlig natur, lange kyster, smuk udsigt og et rigt dyreliv.

Egholmfærgen tager kun 5 minutter og sejler hver hele og halve time fra tidlig morgen til sen aften. Således er Egholm også en glimrende base for at opleve Nordjylland. Læs mere om øen Egholm og færgen her.

Vores 17 dobbeltværelser er af høj standard og alle er med eget bad og toilet. På stueplan findes 8 store deluxeværelser og 1 suite – alle indrettet med historiske antikviteter. På 1. sal har vi 8 mindre standardværelser.

Ønsker du et familieværelse med op til 4 sovepladser, kan vores deluxeværelser og suite forsynes med ekstra opredninger; i disse værelser er det også muligt at medbringe kæledyr. Se pris for begge dele ved bestilling.

Morgenmaden koster 95,- pr person og serveres fra kl. 8 til kl. 10 i vores festsal. På hele ejendommen er der glimrende internet til gratis afbenyttelse. Ankomst er muligt mellem kl. 15 til kl. 18 og afrejse skal ske inden kl. 11.

Der findes intet TV på Egholm Vestergaard, til gengæld byder vi på en fantastisk beliggenhed, fred og ro, det lækreste sengetøj, de tykkeste håndklæder og vores helt egen serie af sæber og shampoo.

Vær opmærksom på at vi kun serverer morgenmad – men der er rig mulighed for at spise i Aalborg eller på øens populære Restaurant Kronborg beliggende ved færgelejet. Midt på øen finder du også Egholms døgnåbne Ø-kiosk, hvor du kan købe is, drikkevarer og andre gode sager.

Værelser resten af året

Udenfor sommersæsonen er det også muligt – på forespørgsel – at bestille værelser på Egholm Vestergaard såfremt du bestiller min. 3 værelser. Af hensyn til vores øvrige arrangementer kan vi kun tage imod bestillinger 60 dage frem i tiden.

Book dit sommerophold nu!

Indtjekning:

Udtjekning:

Personer:

Børn (<12 år):

 

 

Finder værelser...

Vores værelser

Lille dobbeltværelse – Standard

I disse hyggelige og kompakte dobbeltværelser på 11 kvadratmeter sover du på 1. sal af det smukke stuehus. Disse værelser giver dig det mest basale, man har brug for. Perfekt hvis du bare har brug for en skøn nats søvn.

Sengelinned, håndklæder, sæbe og shampoo er inkluderet i prisen. 

Fra 695,- pr. nat.

 

Indtjekning:

Udtjekning:

Personer:

Børn (<12 år):

 

 

Finder værelser...

Stort dobbeltværelse – Deluxe

Få mere komfort i vores store dobbeltværelser, som måler 27 kvadratmeter. Her har du god plads at være. Alle store værelser ligger på stueetagen mod vest og syd, og med dør ud i haven. Her får du, udover masser af plads og nærhed til naturen, også et stort badeværelse.

Sengelinned, håndklæder, sæbe og shampoo er inkluderet i prisen.

Fra 895,- pr. nat

 

Indtjekning:

Udtjekning:

Personer:

Børn (<12 år):

 

 

Finder værelser...

Suite

Vores største værelse. Her får du mest komfort og din egen sofagruppe. Bestil en kaffe eller avec og nyd i den bløde sofa. Der er masser af plads, og ekstra stort badeværelse med såvel dusch som badekar med indbyggede bobler. 

Sengelinned, håndklæder, sæbe og shampoo er inkluderet i prisen.

Fra 1245,- pr. nat

 

Indtjekning:

Udtjekning:

Personer:

Børn (<12 år):

 

 

Finder værelser...

Egholm 57, Egholm, 9000 Aalborg
+45 98 19 19 19, ev@ev.dk

© 2021 Egholm Vestergaard
CVR 81 19 17 19
Cookie- og persondatapolitik