Yogaretreat på Egholm med Yoga by Sanna
Torsdag 5/8 til søndag 8/8 2021

Brug 4 dage på at trække stikket – alle kan være med!

Giv dig selv muligheden for at ”slippe stress” i de skønne rammer på Limfjordens perle, Egholm – Øen med store vidder, vilde planter, et rigt fugleliv, stilhed og ro.

I omgivelser med skøn, skøn natur og højt til loftet har du de allerbedste betingelser for at komme helt, helt ned i gear, at lade op, slappe af, reflektere, nyde stilheden og måske læse en god bog medens den indre ro indfinder sig. En ro der går langt, langt dybere ind end din almindelige yogapraksis i hverdagen.

Du kender måske i forvejen den store gevinst én enkelt yogasession giver dig både i krop og sind. Dette mangedobles når kroppen bombarderes med utallige sessioner med yoga, mindfulness, meditationer og gåture der åbner dine sanser, så du kigger indad og får dig fra hovedet og dybt ind i hver en celle af kroppen. Efter denne forlængede weekend kan du i den grad mærke dig selv igen.

Hen over fire dage kan du forkæle dig selv med masser af yoga, mindfulness og meditation, samt komme tæt på den fantastiske natur midt inde i postnummer 9000 Aalborg. Alle kan deltage, man skal kun være 16 år eller ældre. Deltagelse koster kun 3.495,- i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse kan tilkøbes.

Dette vil du opleve

I løbet af de fire dage vil du prøve på flere forskellige måder at komme væk med stress, slappe af og få ro. Alle kan være med. Der undervises differentieret i alle klasser. Stillingerne vises i forskellige varianter så der tages hensyn til om du er ny, har udfordringer i kroppen eller har brug for mere intensitet.

Du kommer at gennemføre følgende i løbet af opholdet:

Morgenyoga
Vi vækker kroppen blidt, men bringer både styrke, stræk og afspænding ind. Det giver en skøn opvågning, og du bliver klar til at møde dagen.

Yin Yoga – en stille revolution
Du kan give dig helt hen og nyde de rolige, frigørende og udrensende Yin Yoga stillinger som foregår siddende eller liggende. Lange dybe stræk hvor vi kommer ned i gear og ruster os til det der kommer. Lange dybe stræk som strækker bindevæv, muskler og styrker knoglerne. Når vi er i stillingerne i lang tid, 2-7 minutter, bliver bindevævet stærkere og mere væskefyldt. Samtidig giver kroppen langsomt efter. Nervesystemet modtager impulser om at det her er ok og du kan derfor komme endnu dybere ind i et stræk. Der bliver skabt plads i kroppen til fornyet energi. Der løsnes op for små og store spændinger. Du lærer også at rumme dig selv bedre, at være i selskab med de store følelser, vrede, irritation m.fl.

Mindful walk
Vi går en langsom mindful tur. Du bliver guidet til at lade opmærksomheden få et skiftende fokus. Vi træner det at være nærværende i nuet og ind imellem, med bevidsthed flytte vores opmærksomhed. Måske går du efterfølgende en lidt længere tur alene.

Meditation
Du lærer at meditere med fokus på åndedrættet, en praksis der kan være guld værd i en travl hverdag. Du lærer hvordan du kan forkæle dig selv med små pauser i hverdagen. Pauser der hjælper dig til at have et liv i en sund balance.

Workshop ”Slip stress”
Alle 4 dage har det overordnede tema at slippe stress. Yogaen er tilrettelagt, så vi bringer mere ro og afspænding ind i krop og sind. Selve workshoppen giver værktøjer til hvordan du selv kan blive mere bevidst i hverdagen. Hvordan vi, i alt det vi foretager os, både kropsligt, i tankerne, følelserne og det underbevidste kan træffe beslutninger med bevidsthed. At vi evner at stoppe op og mærke efter inden vi siger ja/nej. At vi evner at stoppe op og mærke hvordan vi har det og efterfølgende træffe fornuftige valg.

Silence – i tyve timer
I løbet af opholdet prøver vi af 20 timer med silence. Det betyder at vi går 100% offline, ikke taler, hverken med hinanden eller med andre. Du opdager måske, at du finder svar på nogle af de spørgsmål og overvejelser du eventuelt går og tumler med. Det er i stilheden du finder svarene. Svar der kommer indefra. Du hører dem fordi du giver dig til at være stille – og lytte. I hverdagen kører vi ofte på autopilot, gør hvad der forventes af os, uden rigtigt at give os tid til at mærke om det egentlig føles rigtigt. 

Program

Her forneden finder du det foreløbige program for de fire dage. Klik på dagen du vil læse, og programmer foldes ud. Der kan ske ændringer, og det endelige program vil blive fremsendt pr mail af Sanna før ankomst.

Fra kl. 1600 – Ankomst og indkvartering – egentid
1730 – Velkomst, præsentation og Yin Yoga
1930 Middag
2045 Meditation, herefter egentid

0730 Morgenyoga
0900 Morgenmad
1030 Workshop, Slip stress, del 1
1230 Frokost, herefter egentid
1315 Vi starter Silence-perioden og går offline
1630 Yin Yoga – i stilhed
1900 Middag – i stilhed
2030 Meditation, herefter egentid – i stilhed

0730 Morgenyoga – i stilhed
0900 Morgenmad og Silence-periode slutter
0930 Egentid
1230 Frokost
1400 Guidet mindful walk
1700 Yin Yoga
1900 Festmiddag

0730 Morgenyoga
0900 Morgenmad
1030 Workshop, Slip stress, del 2
1130 Closing cirkle og afsked

Alt det praktiske

Ø-ophold, kun 5 minutter fra Aalborg centrum

Vi bor på skønne Egholm Vestergaard – et landsted som er beliggende midt på øen. Den gamle gård er ombygget og renoveret på fineste vis med en række værelser og den skønneste sal til yoga.

På Egholm Vestergaard er det kun os, og derved skabes alle muligheder for ro, afslapning, samvær og hygge alle dagene.

I dit ophold er følgende inkluderet:

  • Yoga, meditationer og mindfullness, guidet mindfull walk
  • Alle måltider fra torsdag aften til søndag morgen
  • Isvand, kaffe, the
  • Frugt og snacks såsom nødder, cookies, chokolade, dadler og lign.
  • Tre overnatninger i delt dobbeltværelse
  • Mulighed for opgradering til enkeltværelse koster 450,-
  • Alle værelser er inklusive håndklæder, sengelinned, sæbe og shampoo
  • Alle værelser har eget bad og toilet

Værelserne er forskellige i størrelse og møblering. De største værelse tilgår dem der deler. Værelserne tildeles derudover i takt med tilmelding. Se flere billeder af værelserne her.

Øen Egholm, er en flad ø med masser af natur, store vidder, flade marker, skov og strand. Her findes et helt unikt fugle- og planteliv, og en lang række sjældne vilde planter – midt i postnummer 9000 Aalborg, dvs midtbyen.

På øen er der flere afmærkede vandreture – alt fra 2,5 km til næsten 9 km i længde -, men der er også andre stier man kan udforske. I en af skovene bor også trolden “Pil Tusind Tunge”, – en skulptur bygget i genbrugstræ af Thomas Dambo i sommeren 2020. Pil er en ønsketrold, så hvis du har et ønske, kan du skrive den på en sten og give hende, så må du se, om du får ønsket opfyldt.

Øen vandt stilhedsprisen i 2019.

Hvordan kommer jeg til Egholm?

Egholmfærgen sejler fra Aalborgs vestby over til Egholm. Sejlturen varer kun fem minutter, men på vejen over forlader du byens støj, og bliver transporteret til et af Danmarks mest fredfyldte steder. 

Færgen sejler fra Egholm Færgevej 23, 9000 Aalborg.

Afgang hver hel og halv time. Billet til gående, cykler eller bil købes i automat ved færgen.

Tip til dig som har Brobizz-abonnement til din bil: Aktivér muligheden for Pay-By-Plate – det er gratis – og få lidt over 50% rabat på din billet!

Mere information om priser og sejlplaner kan du finde her.

Mad og drikkevarer

Maden vi nyder på opholdet er hjemmelavet og tilberedt på stedet. Alle måltider er overvejende vegetariske, og så vidt muligt tilberedt af lokale og økologiske råvarer.

Er du allergiker vil gerne at du giver besked til Egholm Vestergaard senest en uge før ankomst (29. juli). Herefter er der ikke mulighed for lave om på den tilberedte menu. Der er muligt at oplyse eventuelle allergier i formularen for tilmelding. 

Maden er forberedt og sat frem. Deltagerne skal i fællesskab servere og rydde af bordene, men opvasken sørger personalet for.

Der er ad libitum isvand, kaffe og the under hele opholdet. I pauserne vil der også findes frugt, nødder, hjemmebagte cookies, mørk chokolade og lign at nyde.

Sodavand, øl, vin og spiritus kan nemt tilkøbes på stedet og betales med MobilePay efter selvserverings-princippet om ærlighed (engelsk “honesty bar”). Ønsker du noget derudover skal det selv medbringes.

Yogaudstyr

Alt nødvendigt yogaudstyr er på stedet, rengjort og klar til dig. Du har altså ikke selv brug for at medbringe noget, hvis du ikke vil.

Hvem kan deltage?

Alle, som kan deltage i en normal yogatime, kan deltage. Det eneste krav er at du er 16 år eller ældre.

Har du helbredsmæssige skavanker/sygdomme, vil vi meget gerne at du giver Sanna besked pr email sanna@yogabysanna.dk, så hun kan forberede tilpassede øvelser for dig.

Hvis du bliver forhindret eller arrangementet aflyses

Du kan af-booke din tilmelding op til 1 måned før ankomst (5. juli 2021). Derefter kan beløbet ikke refunderes. Skulle du blive forhindret at deltage, må du gerne overdrage din plads til en anden. Du skal blot give besked til Egholm Vestergaard om hvem der kommer i dit sted.

Bliver arrangementet aflyst af arrangør får du naturligvis det fulde beløb tilbagebetalt.

Hvem er din underviser?

Programlægger og underviser er den anmelderroste yogainstruktør Sanna Carlsen, 52 år og certificeret Hatha- og Yinyogainstruktør. Hun underviser blandt andet i Yin- og Hatha yoga og er indehaver af yogastudiet YOGA by SANNA i Frederikshavn.

Sanna har god erfaring med undervisning på yogaretreats. Hun underviser flere hold indendørs samt udendørs i april-oktober. Derudover har hun i flere år undervist i forløb for stress-, angst- og depressionsramte, hvor yoga, mindfulness og meditation er en stor del af de værktøjer der bruges. Deltagerne hjælpes til at blive mere bevidste og nærværende i hverdagen.

Hun har selv mediteret dagligt og dyrket yoga i flere år, og det kom rigtigt ind under huden i et flerårigt sygdomsforløb med stress, hvor mange erkendelser og en stor omlægning af sit liv var resultatet af det.

Sanna vil med den skønneste stemmeføring og sit positive sind føre dig gennem den forlængede weekend.

Som underviser glæder jeg mig utroligt til at byde dig velkommen til maks forkælelse på dette vidunderlige retreat, hvor jeg vil gøre ALT for at du kommer hjem med en oplevelse for livet og ikke mindst dyb, dyb ro i krop og sind.
Kærlig hilsen Sanna

Har du spørgsmål til opholdet kan Sanna kontaktes via sanna@yogabysanna.dk eller på telefon 25 56 49 14.

Læs mere om Sannas aktiviteter på se mere på www.yogabysanna.dk.

Tilmeld dig nu!

Deltagelse i yogaretreat koster 3.495,- i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse kan tilkøbes for 450,-.

Ved tilmeldelse vil vi hurtigst vende tilbage med en bekræftelse. Opholdet forudbetales, og du vil få en faktura tilsendt når vi bekræfter din deltagelse. 

Du kan afbooke op til 30 dage før ankomst. Derefter kan beløbet ikke refunderes. Du må godt overdrage din plads til en anden, hvis du giver os besked. Bliver arrangementet aflyst vil du få det fulde beløb tilbagebetalt.

[getpaid form=1087]