Vildaften på Egholm Vestergaard
Lørdag 29. maj 2021

Spis og bo – oplev natur og trold

Vidste du, at det ind imellem er muligt at spise og bo på vores smukke landsted når vi har åbent som restaurant og hotel?

Egholm er Aalborgs store spisekammer, hvor det vrimler med vildt – f.eks. rådyr, fasaner og ænder.

Dette faktum hylder Egholm Vestergaard ved vores vildtaften, hvor du kan nyde mad, som næppe bliver mere lokalt og naturligt.

Vores dygtige kok Michael Dahl tilbereder en lækker tre-retters menu, hvor fokus er på vildt, friske råvarer og dyb smag.

Menupris pr. person er 375,-. Tilhørende (generøs) vinmenu 245,- pr. person. Du kan også tilkøbe vine pr. glas, eller øl/vand efter ønske.

Hvis du vil blive og få en skøn nats søvn, tilbyder vi også værelser til overnatning.

Vildt- og vinmenu

Appetitvækker
Kogte vagtelæg med flagesalt og trøffelmayo.

Dertil anbefaler vi bobler – Super Reserva Blanc de Blancs Bruto 2016 fra Raposeira i Portugal

Forret
Røget fasanbryst, smørdampet forårsløg, emulsion på brændt porre, sprød parmesanost, saltede mandler, frisk frisée-salat og rød skovsyre. Hertil to slags brød og to slags smørelse.

Dertil anbefaler vi et glas hvidvin – Areal Arinto 2019 fra Quinta da Pousada i Portugal

Hovedret
Rosastegt dyreryg og konfiterede vilde fjerkrælår. Serveret med pommes duchesse, langtidsbagt rødbede, durum-paneret selleri, stegte svampe, syltet bolsjebede, friteret kapers, sauce på reduceret hvedeøl med syltede æbler.

Dertil anbefaler vi rødvin – Quinta da Mimosa 2017 fra Ermelinda Freitas i Portugal

Dessert
Tarte tatin med ananas, hjemmelavet vaniljeis med polynesisk vanilje, flamberet rabarber i calvedos og hvid portvin, sprød kanelkaramel og sprød chokolade.

Dertil anbefaler vi portvin – Ruby Reserva fra Quinta da Prelada i Portugal

Overnatning og morgenmad

I forbindelse med vores vildtaftener er du også velkommen til at overnatte på Egholm Vestergaard, hvor vi byder på smuk udsigt, fred og ro, det lækreste sengetøj, de tykkeste håndklæder og vores helt egen serie af sæber og shampoo.

Vi har 8 mindre dobbeltværelser som koster 695,-/nat, 8 store dobbeltværelser som koster 895,-/nat og en suite som koster 1245,-/nat. Alle værelser er med bad og toilet.

Der kan tjekkes ind på værelset fra kl. 15 om lørdagen og udtjekning er senest kl. 11 om søndagen.

Morgenmad kan tilkøbes for 95,- pr. person og serveres portionsanrettet om søndagen fra 9 til 10.

Praktik

Når vi har åbent som restaurant tager vi imod bordbestillinger iht. reglerne for forsamling – pt. maks. 10 personer pr. bord.

Alle gæster bliver placeret med god afstand i lokaler af forskellige størrelse. Giv os gerne besked, hvis I ønsker at sidde for jer selv eller ønsker at spise på værelset.

Egholm Vestergaard er placeret 3 km. fra færgen og vi anbefaler at medbringe bilen. Overfarten tager 5 minutter og færgen har afgang fra Aalborg klokken hel og halv – eller kontinuerligt, hvis der er kø.

Middagen starter kl. 17 og slutter ved 21-tiden, så I kan tage hjem eller gå til jeres værelse inden 22. Vi anbefaler at komme i god tid og udnytte lejligheden til en større eller mindre travetur på øen.

For at kunne møde op, skal du kunne fremvise et coronapas, som viser at du enten er færdigvaccineret, har fået en negativ test som er maks 72 timer gammel, eller at du været smittet med corona i de seneste 2-12 uger. Der vil også være krav på mundbind og afstand, som vi er vant til.

Bestilling

Af hensyn til planlægningen skal menu, vinmenu og evt. overnatning/morgenmad forudbestilles, hvilket er lettest via formularen forneden eller pr. mail på ev@ev.dk – evt. spørgsmål på 98 19 19 19.

Bestillingen er bekræftet, når betaling er sket med enten MobilePay eller ved bankoverførsel.

Skulle Corona-restriktioner umuliggøre at gennemføre arrangementet kan bestillingen naturligvis annulleres.

Vi har et meget begrænset antal pladser og værelser og anbefaler hurtig bestilling – først til mølle!

Ved fuldt booket åbner vi muligvis op for flere datoer – kontakt os i gerne, hvis du vil have besked – eller følg os på Facebook.

Egholm Vestergaard. Foto: Michael Bo Rasmusen

Reservér dit bord nu!

Menuen koster 375,- pr. person. Tilhørende (generøs) vinmenu  kan tilkøbes for 245,- pr. person. Du kan også tilkøbe øl/vand efter ønske.

Lille dobbeltværelse kan tilkøbes for 695,-. Stort dobbeltværelse kan tilkøbes for 895,-. Suiten kan tilkøbes for 1245,-.

Morgenmad kan tilkøbes for 95,- pr. person.

Ved tilmeldelse vil vi hurtigst vende tilbage med en bekræftelse. Din deltagelse skal forudbetales, og du vil få en faktura tilsendt når vi bekræfter din deltagelse.