Middag på Egholm Vestergaard

Lørdag den 13. april 2024 kl. 18:00 – ca. 22:00

Vores køkken drejer sig om førsteklasses råvarer og enkle serveringer – ofte nænsomt tilberedt over vores ildsted. Resultatet er mad med dyb smag og masser af karakter.

Menu – 675,-

Velkomst
Tarte flambée (Flammkuchen) fra ildstedet

Forret
Rigeligt med stenbiderrogn på klassisk manér

Mellemret – vores signatur
Bålstegt pighvar som i Baskerlandet – grillet hel på benet over egetræ.
Serveres med grov rodfrugtmos og brunet smør

Hovedret
Bålstegt velmarmoreret oksehøjreb (Ribeye)
Serveres med kartofler, tilhørende sauce og salat

Dessert
Krydret Panna cotta med tyttebær efter svensk inspiration

The eller kaffe med sødt

Vinmenu – 475,-

Locret-Lachaud, Traditionelle Brut 1. Cru, Champagne/Frankrig
Domaine Jean-Paul Balland, Sancerre, Loire/Frankrig
Clos Cibonne, Tibouren, Côtes de Provence/Frankrig
Montecastro, Cosecha, Ribera del Duero/Spanien
Azienda Torelli, Petali di Rosa, Piemonte/Italien – økologisk
Ekstra glas 125,- / dessert 75, 

Vores lille bar er åben fra kl 16:00 og efter middagen indtil midnat

Tilmelding

Vi har et begrænset antal pladser til middagene og tilråder derfor bestilling i god tid.
Hvert selskab – op til 8 personer – har sit eget bord i vinterhaven med udsigt til vores ildsted. 

Bestilling sker på email til ev@ev.dk eller på telefon 98 19 19 19. Vi beder om betaling af menu (og evt. overnatning) for bekræftelse af bestillingen – husk at give os besked om evt. overfølsomheder eller allergier – og gerne om vinmenu ønskes.

Overnatning

Vi anbefaler overnatning i vores dejlige dobbeltværelser som koster 795,- for de små, 895,- for de store og 1295,- for vores suite. Ekstra opredninger i store værelser/suite koster 295,-. Hund kan medbringes for 195,- i store værelser/suite. Indtjekning kan ske fra kl. 15 og udtjekning er senest kl. 11. Morgenmad serveres fra 9 til 10 og koster 149,- per person.

Lidt baggrund

Egholm Vestergaard er Thomsen-familiens landsted og jagtejendom, der anvendes til forskellige formål som f.eks. selskaber, møder og lign. Almindeligvis udlejer vi hele ejendommen til ét selskab, men på udvalgte dage har vi åbent som restaurant og hotel.

På Egholm Vestergaard ønsker vi at skabe en stemning som i et stort privat hjem. Det betyder at stilen og betjeningen er mere hjemlig, hyggelig og afslappet. Vores gæster er velkomne til at færdes i hele huset og f.eks. hygge sig i vores pejsestue.

Vores skønne og uforstyrrede placering midt i naturen på en ø lige op ad en storby
inviterer til afslapning og gåture – f.eks. et besøg hos vores berømte trold Pil Tusind Tunge,
eller en frisk tur langs stranden med en fantastisk udsigt over land, fjord og by.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Med venlig hilsen

Daniel Hansson og Jens Thomsen

P.S. Vi laver også disse middage på forespørgsel; kontakt os gerne, hvis I er en familie, gruppe eller en virksomhed som ønsker et forslag.

Egholm Vestergaard, Egholm 57, Egholm, DK-9000 Aalborg, 98191919, ev@ev.dk, ev.dk