Konfirmation på Egholm

Måske Nordjyllands sejeste sted at træde ind i de voksnes rækker!?

Egholm Vestergaard er en enestående "alt-i-én"-løsning, når konfirmationsfesten skal fejres på behørig vis!

Lige fra den smukke, korte sejltur fra Aalborg til Egholm – til de indbydende selskabslokaler, med plads til gæster, god mad, grin og festlige indslag. De skønne udenomsarealer ved stedet indbyder helt naturligt til leg og hygge under åben himmel, så her er plads til både unge og ældre gæster.

Helt afhængig af jeres ønsker, kan vi i samarbejde med vores dygtige kokke tilrettelægge den perfekte menu – uanset om der ønskes tallerkenservering eller buffet.

Hyggelige konfirmationslokaler  

Egholm Vestergaard tilbyder forskellige lokaler, der kan rumme konfirmationsselskaber af enhver størrelse. Uanset, hvor mange I bliver, er I garanteret ægte hygge og god stemning i de klassiske spisesale og stuer.

Kig omkring på stedet

Børn og voksne forkæles!

Konfirmationsmiddagen skal tilgodese både ung og gammel. Med vores lange erfaring – og i samarbejde med vores dygtige kokke – finder vi den helt perfekt menu, der tilfredsstiller både konfirmand og gæster!  

Se mere om maden

Mad og vin i høj kvalitet

Egholm Vestergaards omfattende vinkælder byder på mange gode muligheder for at matche den valgte menu med kvalitetsvine i alle prisklasser.

Smugkig i vinkælderen

Plads til leg og hygge

Med hele Egholm Vestergaard til jeres rådighed er her masser af plads og rum - både inde og ude - til både hygge og leg for gæster i alle aldre.

Se mere

Det siger gæsterne

Jeg vil gerne sige tusind tak for en dejlig konfirmation på Egholm!

Vi havde en fantastisk dag – og jeg er sikker på, at alle hyggede sig i de skønne rammer. I skal vide, at vi har oplevet imødekommenhed, en meget behagelig service samt en professionel afvikling. Det kan jeg kun anbefale videre!

Tak også til Michael – maden var perfekt.

Egholm Vestergaard er det ideelle sted at holde en uforglemmelig fest. Vi og vore gæster har virkelig nydt de skønne omgivelser.

Den trygge og nærværende forberedelse med Asta og Holger Thomsen, gør – sammen med beliggenheden, de attraktive bygninger og den veltilberedte mad – at vi gerne igen vælger Egholm Vestergaard som rammen til én af vore livs mærkedage.

Konfirmation på Egholm

Vil I vide mere?

Daniel Hansson

Daglig leder

E-mail: ev@ev.dk
Telefon: 98 19 19 19

Vil I høre nærmere om at holde konfirmation på Egholm Vestergaard – eller er I klar til at sætte kryds i kalenderen – så kontakt os for en helt uforpligtende snak om netop jeres ønsker!

Vi hjælper gerne med kvalificeret rådgivning, forslag og gode idéer til, hvordan både menu og arrangement som hele kan tilrettelægges, så det bliver den bedst mulige festdag for både konfirmand og jeres gæster.

Hjemmesiden bruger cookies til registrering af brugeradfærd og besøgsstatistik.
Klik her for at læs mere om vores privatlivspolitik.