Jubilæum & reception

Forkæl dine gæster – og de vil forkæle dig!

Når du selv, et familiemedlem – eller måske en kollega eller medarbejder – skal fejres med en reception i forbindelse med jubilæum, udnævnelse, endt uddannelse eller noget helt andet, så er kombinationen af smukke omgivelser og let, lækkert traktement det perfekte format.

På Egholm Vestergaard giver både lokaler og omgivelser rig mulighed for at tilpasse dit arrangement helt efter dine ønsker; uanset antallet af gæster, tidspunkt på dagen, varighed og ønsker til mad og drikke.

Vi samarbejder med en af de bedste Kokke Thomas Johansen i Aalborg samt Michael Dahl, vores kok gennem 6 år og som nu bor i Århus, men stadig gerne kommer og laver dejlig mad i weekender. Vi kan således sikre, at både lokaler, mad og vin, stemning og ophold tilsammen bidrager til en helt uforglemmelig oplevelse. Har De ønsker om at medbringe egen kok, aftales det nærmere. Der betales herved kuvertpenge kr. 150,- p.p. Egholm Vestergaard råder desuden over en omfattende og interessant vinkælder med et stort udvalg af kvalitetsvine.

Kontakt os for at få tilsendt menuforslag og priser.

Vil I vide mere?

Daniel Hansson

Daglig leder

E-mail: ev@ev.dk
Telefon: 98 19 19 19

Ønsker du at vide mere om mulighederne for at holde reception på Egholm Vestergaard, så kontakt os for en helt uforpligtende snak om netop dine ønsker og forventninger!

Vi hjælper gerne med kvalificeret rådgivning, forslag og gode idéer til, hvordan både menu og arrangement som hele kan tilrettelægges.

Hjemmesiden bruger cookies til registrering af brugeradfærd og besøgsstatistik.
Klik her for at læs mere om vores privatlivspolitik.