Selskabslokaler tæt på Aalborg

Giv dig selv og dine gæster en uforglemmelig oplevelse!

Krydstogtet varer ganske vist kun de fem minutter, det tager at sejle ud til den lille ø-idyl, Egholm, mellem Aalborg og Nørresundby.

Til gengæld venter der mange store glæder og oplevelser på Egholm Vestergaard, der er det ideelle sted at holde ferie og fest.

Den gennemrestaurerede firelængede proprietærgård danner de perfekte rammer om enhver ferie eller fest: Bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, runde fødselsdage, jubilæer, konfirmationer eller en hvilken som helst anden familiefest eller festlig sammenkomst.

Og det bedste ved det hele: Man har hele gården og alle dens faciliteter fuldstændigt og uforstyrret for sig selv.

Hyggelige festlokaler  

Vores forskellige lokaler giver rig mulighed for både små og store selskaber. Her er plads til både spisning, afslapning, fest og dans. 

Kig omkring på stedet

Smagsløg skal forkæles!

I samarbejde med dygtige kokke hjælper vi med at sammensætte netop den menu, I ønsker – altid med fokus på den gode råvare, det ægte håndværk og de bedste smagsoplevelser. 

Se menuforslag

Mad og vin i høj kvalitet

Egholm Vestergaards omfattende vinkælder byder på mange gode muligheder for at matche den valgte menu med kvalitetsvine i alle prisklasser.

Smugkig i vinkælderen

Vågn op til naturens smil!

Forlæng festen og overnat i vores skønne dobbeltværelser, der alle er smagsfuldt indrettede og alle har separat bad og toilet. 

Overnatningsmuligheder

Det siger gæsterne

Tak for et fremragende festarrangement!

Den fine og elegant præsenterede mad var perfekt og blev sammen med de gode vine rost til skyerne af vore gæster. Rammerne var perfekte – det nærmeste man kommer til at holde festen hjemme – og bidrog til den glade og afslappede stemning, og de mange overnattende gæster nød ikke at skulle spekulere på efterfølgende bilkørsel.

I skal lige vide, at vi stadig får nogle dejlige tilbagemeldninger på vores sølvbryllupfest. Ofte på, at det var en perfekt fest; der var ikke noget, der kunne sættets en finger på!

Smukke indbydende lokaler og omgivelser. Mange har endda udtalt at det har været deres bedste fest.

Vil I vide mere?

Daniel Hansson

Daglig leder

E-mail: ev@ev.dk
Telefon: 98 19 19 19

Ønsker du at vide mere om mulighederne for at holde fest på Egholm Vestergaard, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om netop dine ønsker og forventninger!

Vi rådgiver altid gerne om mulighederne for at tilrettelægge det bedst mulige arrangementer for dig og dine gæster, fra ankomst og velkomst – over menu og vine – til afsked og/eller overnatning.

Hjemmesiden bruger cookies til registrering af brugeradfærd og besøgsstatistik.
Klik her for at læs mere om vores privatlivspolitik.