Bryllup på Egholm

Enestående rammer til jeres enestående dag!

Når troskabet skal bekræftes og fejres er der rigeligt at tænke på. Masser at planlægge og tilrettelægge – og naturlige bekymringer melder sig, om man nu har valgt det rigtige sted, den rette menu osv.

Læg med ro i maven en masse bekymringer til side og lad Egholm Vestergaard være stedet I fejrer jeres helt store dag. Her sikres I de helt perfekte omgivelser, fantastiske selskabslokaler, overnatningsmuligheder samt mad og vin i særklasse. I har stedet helt for jer selv og kan således være sikre på, at al fokus er rettet mod netop jeres selskab. 

På Egholm midt i Limfjorden forenes smuk dansk natur med smagfuld og klassisk indrettede lokaler til jeres fest. Her tilbydes I en unik mulighed for at nyde jeres store dag i en helstøbt pakke; fra ankomst via korte 5 minutters sejllads fra Aalborg – over smukke lokaler til spisning, fest og hygge – til skønne overnatningsfaciliteter eksklusivt for jeres selskab.

Egholm Vestergaard vil med sikkerhed bidrage til en mindeværdig fest – for både jer og jeres gæster!

Rammerne for den perfekte dag!

Eventyrlige omgivelser 

Egholm Vestergaard byder på fantastiske rammer, hvor der er plads til både pompt og pragt – fra den smukke ankomst via Limfjorden til uformel hygge i de klassisk indrettede lokaler.

Kig omkring på stedet

Enestående foto-muligheder

Når den særlige dag skal huskes som et skønt minde, men også foreviges i form af fotos, er Egholms billedskønne natur det perfekte sted at lade det ske. På gården og i området omkring findes masser af gode "locations" til både intime og fælles stemnings- og portrætfotos.

Fotos fra Egholm

Mad og vin i høj kvalitet

Egholm Vestergaard har indgået aftale med Thomas Johansen, Restaurant Prinses Juliana, om levering af maden. Her er tårnhøj kvalitet en selvfølge og menuen kan naturligvis tilpasses både sæson og jeres egne ønsker.

Se menuforslag

Vågn op til naturens smil!

Med mulighed for overnatning for jer selv og jeres gæster, giver Egholm Vestergaard en fantastisk mulighed for at forlænge festen på smukkeste vis. Vågn op til frisk luft og smukke omgivelser – og med vished om, at alle kom trygt i seng – helt uden "promille-kørsel".

Overnatningsmuligheder

Det siger gæsterne

Tak for et fremragende festarrangement! Den fine og elegant præsenterede mad var perfekt og blev sammen med de gode vine rost til skyerne af vore gæster. Rammerne var perfekte – det nærmeste man kommer til at holde festen hjemme – og bidrog til den glade og afslappede stemning, og de mange overnattende gæster nød ikke at skulle spekulere på efterfølgende bilkørsel.

Eftermiddagen gik med bryllupskage og hygge for børn og voksne i de dejlige omgivelser og så var der ellers fest om aftenen for både børn og voksne – der var god plads til alle. Stemningen var hyggelig, rolig og uhøjtidelig – præcis lige som vi ønskede det.

Indtryk fra andre bryllupper

Vil I vide mere?

Daniel Hansson

Daglig leder

E-mail: ev@ev.dk
Telefon: 98 19 19 19

Med vores årelange erfaring i bagagen hjælper vi gerne med kvalificeret rådgivning, forslag og gode idéer til, hvordan den helt perfekte bryllupsdag kan tilrettelægges til glæde for både jer og jeres gæster.

Vil I høre mere om mulighederne for at fejre bryllup på Egholm Vestergaard, så kontakt os for en uforpligtende snak om netop jeres ønsker!

Hjemmesiden bruger cookies til registrering af brugeradfærd og besøgsstatistik.
Klik her for at læs mere om vores privatlivspolitik.