Kursus og konference

Perfekt kombination af alle nødvendige faciliteter, mødelokaler og smukke omgivelser med plads til ro og fordybelse og styrkelse af din autenticitet.

Egholm Vestergaard er et enestående sted til afvikling af erhvervsarrangementer i Nordjylland.

Stedet tilbyder helt unikke rammer for interne workshops, seminarer, kundemøder, præsentationer og kurser. Med en bred vifte af forskellige typer lokaler, er her både plads til kreativitet, fordybelse, gruppearbejde, teambuilding og meget andet.

Den korte afstand til Aalborg gør Egholm Vestergaard til et attraktivt alternativ til de gængse steder i Aalborg og Nørresundby.

Sejlturen til Egholm er ikke bare et hyggeligt lille "afbræk", men skaber desuden både et naturligt øget fokus, understøtter helhedsoplevelsen og bidrager til en forstærket erindring af arrangementet.

Vores kok Thomas Johansen, sørger for levering af mad i til kurser i hverdagen. Har De ønsker om at medbringe egen kok, aftales det nærmere. Der betales herved kuvertpenge kr. 150,- p.p.

Vil I vide mere?

Daniel Hansson

Daglig leder

E-mail: ev@ev.dk
Telefon: 98 19 19 19

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for afvikling af dit næste erhvervsarrangement; uanset om det er en mindre workshop, et halv- eller heldagsarrangement, med eller uden spisning ... alt er muligt på Egholm Vestergaard!

Se priseksempler på et udvalg af arrangementstyper.

Hjemmesiden bruger cookies til registrering af brugeradfærd og besøgsstatistik.
Klik her for at læs mere om vores privatlivspolitik.