Velkommen til Egholm Vestergaard

Kun 5 minutter fra Aalborg city og du er i en anden verden!

Hvem er vi?

Holger Thomsen købte Egholm Vestergaard i 1992 og driver stedet sammen med sin hustru, Asta Thomsen.

Den tidligere ejer havde drevet landbrug med køer i stalden og markerne var blevet dyrket.

Markerne bliver stadig dyrket, men alle bygninger blev ved overtagelsen totalrenoveret, og stald og lade huser nu skønne værelser, samt et stort konference/festsal. I stuehuset er der en dejlig Pejse og -spisestue, billardværelse samt 8 værelser på 1. sal. Gården blev efter endt ombygning til udlejning åbnet i 1993.

Daniel Hansson står for den daglige drift og glæder sig til at tage imod gæster til både kursus og familiefester.

Hvad tilbyder vi?

Begunstiget med en helt unik og enestående beliggenhed på Egholm midt i Limfjorden er Egholm Vestergaard det helt perfekte sted, når du søger et festlokale tæt på Aalborg.

Vestergaard skal betragtes som et større, privat hjem, som man lejer og har helt for sig selv.

Her kæmper de smukke, grønne og luftige omgivelser med indtrykkene fra de klassiske og hyggelige lokaler – samtidig med, at mad og vin i top-klasse forsøder opholdet for jeres gæster!

Kontakt os gerne for en helt uforpligtende snak om, hvad I ønsker og hvordan vi kan sikre jer den perfekte oplevelse!

Det perfekte bryllup kræver den perfekte "location"!

Egholm Vestergaard midt i Limfjorden tilbyder på én gang et billedskønne omgivelser og samtidig alle muligheder for at give både jer selv og jeres gæster en helt uforglemmelig oplevelse med sublim mad, vin, hygge og overnatningsmulighed.

Fejr jeres bryllup på Egholm!

Selskabslokaler med overnatningsmulighed

Når du skal holde fest, vil der ofte være gæster, der har behov for overnatning i nærheden. På Egholm Vestergaard spares taxi-regningen, da der her findes hele 18 skønne dobbeltværelser med eget bad og toilet.

Se mere om vores værelser til overnatning

Søger I selskabslokale til konfirmationen?

Skal dagen være helt speciel og mindeværdig, bliver det ikke meget bedre end når gæsterne først inviteres på "krydstogt" for dernæst at blive forkælet i skønne, naturlige omgivelser med mad og vine af høj kvalitet. 

Nordjyllands sejeste sted at holde konfirmation!

Kursus, konference, team-møde, kunde-pleje ...?

Med sin unikke placering få minutters sejlads fra Aalborg, er Egholm Vestergaard særdeles velegnet til dit næste erhvervsarrangement. Her findes et bredt udvalg af små og store lokaler, alt nødvendigt udstyr - og selvfølgelig mulighed for den bedst mulige forplejning.  

Erhvervsarrangement på Egholm

Dygtige kokke med jordforbindelse

Skal maden være af høj kvalitet uden at blive "pjattet" og ekstravagant? Så glæd dig over, at Egholm Vestergaard samarbejder med erfarne og super-dygtige kokke, der tager afsæt i de gode råvarer og den gode smag – og i samarbejde med dig kan finde frem til netop den menu, der passer allerbedst til netop dit selskab.

Læs mere om vores menuer

"Krydstogt" inkluderet i alle ophold

Det tager godt nok kun 5 minutter, men den korte færgesejlads fra Aalborg til Egholm formår alligevel at bringe dig både fysisk og mentalt et helt andet sted hen. På Egholm er der "højt til himlen", frisk Limfjords-luft og grønne vider.

Færge til Egholm

Hjemmesiden bruger cookies til registrering af brugeradfærd og besøgsstatistik.
Klik her for at læs mere om vores privatlivspolitik.