Blomsterkrans, malet af Gerda Thomsen

På Egholm Vestergaard hylder vi klassiske madtraditioner, som er til at forstå – og som smager af noget. Vi går mere op i solidt håndværk og gode råvarer end pynt og pjank.

Vores mad er på mange måder inspireret af vor farmor Gerdas elegante køkkenhåndværk som mange stadig taler om. Alle elskede at spise hos farmor og hendes opskrifter deles fortsat flittigt. Omdrejningspunktet hos farmor var karakter og velsmag og hun havde et kolossalt talent for at bringe råvarenes smag frem ved at balancere salt, syre, sødme og fedme til perfektion. Heldigvis var hun også god til at lære fra sig!

Vi er således godt opdraget og på vores mange rejser har vi samlet yderligere ideer og inspiration. Resultatet er et alsidigt menukort, med både klassiske og moderne indslag – og hvor alle retterne hylder principperne om netop karakter og velsmag. Som du kan se, så dækker vores køkken bredt.

Ligesom på vores mad har vi også et spændende udvalg af håndplukkede vine – se mere her.

Kontakt os gerne for yderligere information, et uforpligtende forslag eller en snak med en kok.

Prisen for en 3-retters menu er fra 369,- pr. person.

Snacks og appetizers

Perfekte små hapser til reception eller som start til en festmåltid – eller bare hygge.
Prisen er pr. person.

  • Rodfrugtchips 29,-
  • Mandler og oliven 29,-
  • Østers, pr styk, fra 39,-
  • Vagtelæg, salt og trøffelmayonnaise - vores signatursnack 39,-
  • Dadler svøbt i bacon 39,-
  • Confiteret vagtellår 59,-
  • Minikrustader med rejesalat eller confiteret and 59,-
  • Sprødt kyllingeskind 59,-
  • Udvalg af charcuterier 69,-
  • Chili- og hvidløgsmarinerede rejer på spyd 79,-
  • Bålgrillet Tarte Flambée i flere varianter - sammen med bålgrillet for- og/eller hovedret 79,-
  • Bålgrillet Iberico rib fingers og goma-sauce - sammen med bålgrillet for- og/eller hovedret 79,-
  • Wraps i forskellige varianter 99,-
  • Fyldte minicroissanter i forskellige varianter 99,-
  • Baerii-caviar på hvid chokolade 99,-
  • Jamón de Bellota Ibérico, sortfodssvin, skinke skåret fra låret, min 40p 119,-
  • Bålgrillet Tarte Flambée med hummer - sammen med bålgrillet for- og/eller hovedret 129,-
  • Bålgrillet snekrabbe - sammen med bålgrillet for- og/eller hovedret 129,-

Forretter

En god start på en treretters middag, eller kombinere flere for en større menu.
Alle forretter serveres med godt brød.
Prisen viser tillæg til menuen pr. person.

  • Jordskokkecremesuppe (vegetarisk) +0,-
  • Gazpacho, klassisk spansk kold grøntsagssuppe (vegetarisk) +0,-
  • Matjessilltårta, aromatisk og mild svensk sildeservering +0,-
  • Klassisk carpaccio af oksekød +0,-
  • Grov lakserilette +19,-
  • Svamperisotto (vegetarisk) +29,-
  • Toast Skagen, svensk klassiker med rejer +29,-
  • Hyldemarineret laks +29,-
  • Creme Ninon, grøn ærtesuppe med flødeskum og bobler +39,-
  • Ceviche af sæsonens fisk, koldmarineret +39,-
  • Charcuteribræt +49,-
  • Rørt tatar og sprød salat +49,-
  • Stenbiderrogn på blinis med creme fraiche, rødløg og dild +69,-
  • Røget fasanbryst eller røget vildt med salat og bagt vesterhavsost +69,-
  • Bålgrillet laks med tomatvinaigrette +69,-
  • Grillede hele jomfruhummere - dagspris Typisk +89,-
  • Bålgrillet pighvar fra Nordsøen - vores signaturforret - dagspris Typisk +139,-

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med tilhørende sauce, kartoffel og grøn salat.
Prisen viser tillæg til menuen pr. person.

  • Fra køkkenet ...
  • Porchetta +0,-
  • Fyldt unghanebryst +0,-
  • Bagt laks +0,-
  • Braiserede svinekæber +0,-
  • Langtidsstegt oksesteg +29,-
  • Fra ildstedet ...
  • Bålgrillet peberbøf +49,-
  • Bålgrillet onglet +49,-
  • Bålgrillet laks +49,-
  • Bålgrillet striploin +49,-
  • Bålgrillet secreto af Iberico-gris +49,-
  • Bålgrillet krondyr barderet med serrano - vores signaturhovedret +79,-
  • Bålgrillet lammekrone +79,-
  • Bålgrillet premium ribeye +99,-
  • Bålgrillet hel pighvar fra Nordsøen - dagspris Typisk +179,-
  • Bålgrillet Wagyu +219,-

Tilbehør

Her finder du ekstra tilbehør til din hovedret.
Prisen viser tillæg til menuen pr. person.

  • Capresesalat med tomater, mozzarelle og rødløg +29,-
  • Ærter francaise med bacon og løg +29,-
  • Grønne bønner med bacon +29,-
  • Stuvet spinat +29,-
  • Smørdampede og ristede rosenkål med løg og bacon +29,-
  • Stegte østershatte med persille og hvidløg +29,-
  • Salat med edamamebønner, agurk, melon og fetaost +39,-
  • Broccolisalat med bacon, granatæblekerner mv. +39,-

Dessert

Prisen viser tillæg til menuen pr. person.

  • Creme caramel +0,-
  • Creme brulée +0,-
  • Vestergaards æbletrifli +0,-
  • Beeramisu +19,-
  • Kryderet panna cotta med tyttebærsauce - vores signaturdessert +29,-
  • Poire Belle Helene med vaniljeis, chokoladesauce og crunch +29,-
  • Kastberg gourmet-isbar - 8 varianter (flødeis og sorbet) +29,-

Hovedretsbuffeter

Ønsker du hellere buffet til hovedret finder du nogle forslag her.
Prisen er pr. person.

  • Grillbuffet, min. 30 personer 459,-
  • Forret fra menun
  • To slags kød
  • Tillæg for tre slags kød +59,-
  • Vælg mellem:
  • Striploin / Andebryst / Iberico-gris / Laks
  • Krondyr +19,-
  • Ribeye +29,-
  • Ovnbagte kartofler
  • Karinas flødekartofler
  • Grøn salat med vinaigrette
  • Broccolisalat
  • Varm sauce til kød
  • Kold sauce med bearnaise-twist
  • Smør og brød
  • Dessert fra menuen
  • Vestergaards signaturbuffet, min. 40 personer 569,-
  • Confiterede vagtellår
  • Bålgrillet Tarte Flambée i to varianter
  • Matjessilltårta, aromatisk og mild svensk sildservering
  • Grov lakserilette
  • Toast Skagen, svensk klassiker med rejer
  • Ceviche af sæsonens fisk, koldmarineret
  • Charcuteribræt
  • Røget fasan eller røget vildt med salat og bagt vesterhavsost
  • Stenbiderrogn på blinis med creme fraiche, rødløg og dild
  • Bålgrillet premium ribeye
  • Grøn salat med vinaigrette, hasselnødder, rødløg og parmesan
  • Brød og smør
  • Dessert fra menuen
  • Den spanske, min. 40 personer 389,-
  • Jamón serrano, lufttørret skinke i skiver
  • Jamón de Bellota Ibérico, sortfodsscin, skinke skåret fra låret (erstatter Jamón serrano) +69,-
  • Chorizo
  • Salchichon
  • Spanske kødboller i tomatsauce (Abondigas)
  • Bålgrillet oksekød med chimichurri
  • Hvidløg- og chilimarinerede rejer
  • Spansk tortilla
  • Stegte peberfrugter (padrones)
  • To forskellige slags oste
  • Gazpacho, kold grøntsagssuppe
  • Salte mandler
  • Oliven
  • Pan con tomate (ristet brød med tomatsauce)
  • Melonskiver
  • Dessert fra menuen

Natmad

Natmad bestilles ved siden af den almindelige menu.
Prisen er pr. person.

Sødt

Ønsker du noget særligt til kaffen? Måske en hjemmebagt kage?
Prisen er pr. person.

  • Svensk kladdkaka, blød chokoladekage med flødeskum 49,-
  • Bedstemors æblekage 49,-
  • Bendertærte, hindbær eller valnød 59,-
  • Farmors fyldte vandbakkelser 59,-
  • Jordbærlagkage i svensk stil 69,-
  • Vestergaardskagen, sandkage med marengs, creme og bær 79,-

Egholm 57, Egholm, 9000 Aalborg
+45 98 19 19 19, ev@ev.dk