Værelser på Egholm Vestergaard - efter aftale

Landstedet Egholm Vestergaard er Egholms største gård, og er indrettet som et privat hjem med hygge, stemning og personlighed. Overalt mærker man tydeligt at ejendommen er familieejet og -drevet! Vi har 18 dobbeltværelser i tre forskellige kategorier, som kan lejes til enhver arrangement, der afvikles hos os. Der skal aftages minimum 6 værelser. Værelserne er af høj standard og alle er med eget bad og toilet.

På stueplan findes 9 store deluxeværelser og 1 suite – alle indrettet med historiske antikviteter. På 1. sal har vi 8 mindre standardværelser. Ønsker du et familieværelse med op til 4 sovepladser, kan vores deluxeværelser og suite forsynes med ekstra opredninger; i et fåtal af disse værelser er det ved forespørgsel også muligt at medbringe kæledyr. 

Der findes intet TV på Egholm Vestergaard, til gengæld byder vi på en fantastisk beliggenhed, fred og ro, det lækreste sengetøj, de tykkeste håndklæder og vores helt egen serie af sæber og shampoo.

Klik her for at sende en bookingforespørgsel for et værelse til et selskab som skal afholdes hos os.

Det er også muligt at booke værelser til overnatning hos os uden at deltage i et arrangement. Dette kræver dog at du bestiller minimum 6 værelser. Af hensyn til vores øvrige arrangementer kan vi kun tage imod bestillinger 60 dage frem i tiden.

Se mere af vores værelser forneden:

Vores værelser

Lille dobbeltværelse – Standard

I disse hyggelige og kompakte dobbeltværelser på 11 kvadratmeter sover du på 1. sal af det smukke stuehus. Disse værelser giver dig det mest basale, man har brug for. Perfekt hvis du bare har brug for en skøn nats søvn.

Sengelinned, håndklæder, sæbe og shampoo er inkluderet i prisen.

I fire af disse værelser kan vi lave én ekstra opredning.

Fra 795,- pr. nat.

 

Stort dobbeltværelse – Deluxe

Få mere komfort i vores store dobbeltværelser, som måler 27 kvadratmeter. Her har du god plads at være. Alle store værelser ligger på stueetagen mod vest og syd, og med dør ud i haven. Her får du, udover masser af plads og nærhed til naturen, også et stort badeværelse.

Sengelinned, håndklæder, sæbe og shampoo er inkluderet i prisen.

Fra 895,- pr. nat

 

Suite

Vores største værelse. Her får du mest komfort og din egen sofagruppe. Bestil en kaffe eller avec og nyd i den bløde sofa. Der er masser af plads, og ekstra stort badeværelse med såvel dusch som badekar med indbyggede bobler. 

Sengelinned, håndklæder, sæbe og shampoo er inkluderet i prisen.

Fra 1295,- pr. nat

 

Egholm 57, Egholm, 9000 Aalborg
+45 98 19 19 19, ev@ev.dk