Kvalitetstid med dine gæster

På Egholm Vestergaard kan du holde selskaber som ingen andre steder. Vi har kun én kunde ad gangen og derfor er du helt privat med dine gæster og du kan udforme arrangementet præcist som du ønsker. Næsten alt kan lade sig gøre og vi er ikke bange for udfordringer!

Ejendommen er indrettet som et privat hjem med festsal, pejsestue osv. Det giver en helt særlig stemning som danner en fantastisk ramme for et uforglemmeligt arrangement, uanset om I er få eller mange, unge eller gamle. Essensen af Egholm Vestergaard er masser af tid og plads til hygge, samvær, afslapning og oplevelser – midt i Egholms idylliske natur med fred og ro, højt til himlen og fantastiske udsigter. Dine gæster vil elske at blive inviteret herover. Vi hjælper dig hele vejen med råd og vejledning, så du får mad, vin og betjening lige som du ønsker. Du skal blot koncentrere dig om dine gæster, så klarer vi resten med vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere.

Tiden går hurtigt i godt selskab – men du kan forlænge festen med et dejligt ophold i nogle af vores 17 dejlige dobbeltværelser og afslutte med en lækker morgenmad dagen efter. Med opredninger kan der overnatte ca 50 personer – og du vælger selv, om du vil byde på overnatningen eller henvise dine gæster for bestilling af værelser direkte hos os.

Bryllupsfest

Når jeres store dag skal bekræftes og fejres, er der rigeligt at tænke på. Et godt bryllup kræver erfaring at planlægge og tilrettelægge – og alt skal klappe i forhold til dagens forløb, menuen, drikkevarer, underholdning, opdækning, dekoration, betjening og alt det andet, som gør jeres dag til jeres.

På Egholm Vestergaard har vi lang erfaring med bryllupper og vores uforstyrrede rammer midt i naturen er perfekte til formålet uanset om jeres ønsker går mere i retning af det stilfulde eller det afslappede. Mange er blivet viet under kastanierne på gårdspladsen, ude ved vandet eller i vores fantastiske gamle urørte skov.

Mad og vin er meget afgørende – og vores dygtige kokke sørger for at komponere præcis den menu, som passer til jeres drømme. Vi har også stor kendskab med vine til festlige lejligheder – ikke mindst bobler, som egner sig perfekt til bryllupper. Mulighederne er utallige og kun fantasien sætter grænsen.

I forbindelse med bryllupper er det oplagt at feste til den lyse morgen, invitere gæsterne på overnatning i vores lækre værelser og afslutte festen med brunch dagen efter. Brudeparret overnatter selvfølgelig i vores store suite.

Læs også mere om vores menuer til selskaber og vores håndplukkede vine.

Konfirmation

Livets første store fest fortjener nogle fantastiske rammer og dem finder du på Egholm Vestergaard, hvor vi har lang erfaring med konfirmationer og nonfirmationer. Som altid har vi kun ét selskab ad gangen, så du kan være uforstyrret med dine gæster.

Konfirmationer samler generationerne og hos os er der god plads til alle – både de små, de voksne og dem midt i mellem. Vores lokaler giver mange muligheder, og I behøver derfor ikke sidde ved det samme bord hele dagen – men kan nyde godt af vores pejsestue, billardrum, gårdsplads eller have.

Vores fantastiske placering midt i naturen på øen Egholm inviterer til afslapning og gåture – f.eks. et besøg hos vores berømte trold Pil Tusind Tunge, hvor du kan indlede med velkomstdrink eller afslutte med at grille pølser til natmad. Mulighederne er utallige og vi hjælper gerne med forslag.

Konfirmationer er oftest dagsarrangementer, men kan sagtens laves som aftenfest og kombineres med overnatning i vores lækre værelser med f.eks. brunch dagen derpå.

Find inspiration fra vores menuer til selskaber og vores håndplukkede vine.

Mærkedage

Alle livets mærkedage bliver endnu bedre på Egholm Vestergaard, hvor du og dine gæster nyder godt at vores skønne rammer og mangeårige erfaringer. Vi kan hjælpe med selskaber, fester, jubilæer og meget mere – uanset om du ønsker noget stilfuldt eller mere afslappet.

Ejendommen er indrettet som et stort privat hjem og vi har kun ét selskab ad gangen, hvilket giver en fantastisk stemning som bliver værdsat og husket af din familie og venner. På Egholm Vestergaard er der god plads og god tid til at alle generationer kan tilbringe mange skønne timer sammen.

I nogle tilfælde er det oplagt at kombinere arrangementet med overnatning i vores skønne gæsteværelser og afslutte dagen efter med morgenmad eller brunch. Mulighederne er mangfoldige, og vi hjælper dig hele vejen fra ide til gennemførelse.

Egholm 57, Egholm, 9000 Aalborg
+45 98 19 19 19, ev@ev.dk