Kæreste Asta og Holger  

Morten og jeg vil gerne sige mange tak til Jer for at være med til at gøre vores bryllup helt perfekt.

I maj måned 2016 – en dejlig solskinsdag - havde vi vores første møde med dig Asta og med Egholm Vestergaard. På daværende tidspunkt var vi stadig i vores spæde start med bryllupsforberedelserne, men da vi gik fra Egholm Vestergaard var vi helt klar over, at det skulle være Egholm Vestergaard, der skulle danne den ydre ramme for vores bryllup. Vores drøm var et bryllup, hvor der var gode faciliteter til at også børn ville føle sig velkommen og have en dejlig dag, at der var mulighed for overnatning for alle gæsterne og sidst men ikke mindst, at det ville være muligt for at gennemføre vielsen der (helst udendørs).

Nu godt et år senere kan vi sige, at vi havde valgt helt rigtigt. Egholm Vestergaard var den helt perfekte ramme for vores fantastiske bryllup. Faciliteterne var lige i øjet, hyggelig hjemlig stemning i pejsestuen, festsal, værelser, store udendørsarealer til leg og en indendørs pool, der blev benyttet rigt af børnene. Det var vores egen fornemmelse og vores gæster var helt enige.

 

Da vi i sin tid spurgte om muligheden for at gennemføre vielsen på Egholm Vestergaard var du straks med på det Asta og hele vejen igennem har du været en fantastisk sparring. Du er kommet med gode råd, har delt ud af dine erfaringer, svaret min mine mange og til tider lange mails og kommet med nye ideer. Det har været virkeligt trygt at have dig som medarrangør J.

 

Vielsen blev gennemført udenfor i perfekt sommervejr (tak hvis det også er dig der har de forbindelser – for det så noget tvivlsomt ud med været op til) – lige som vi drømte om. Eftermiddagen gik med bryllupskage og hygge for børn og voksne i de dejlige omgivelser og så var der ellers fest om aftenen for både børn og voksne – der var god plads til alle. Stemningen var hyggelig, rolig og uhøjtidelig – præcis lige som vi ønskede det.

 

Så tak Asta for al din hjælp, dit rolige væsen, gode humør, dine ideer og for at være med til at give os den perfekte dag. Jeg kommer helt til at savne vores korrespondance J    

 

Knus og kram fra Morten og Jannie

Website by Port80.biz