11. oktober 2015

Kære Asta og Holger

Tak for et fremragende festarrangement! Den fine og elegant præsenterede mad var perfekt og blev sammen med de gode vine rost til skyerne af vore gæster. Rammerne var perfekte – det nærmeste man kommer til at holde festen hjemme – og bidrog til den glade og afslappede stemning, og de mange overnattende gæster nød ikke at skulle spekulere på efterfølgende bilkørsel.

Fællesskabet om den dejlige morgenmad var en rigtig fin afslutning på en for os uforglemmelig guldbryllupsfest.

Mange hilsener

Lisbeth og Niels Christian

 

 

Den 05/09/2015
Hej Asta.
120 års fødselsdag (2x50 plus 20)
Tusind tak for en skøn fest i skønne rammer og med den mest fantastiske mad. Selv vejret havde du sørget for var i den skønneste orden. ?? Vi har fået så mange roser fra vores gæster i forhold til mad, værelser, lokaler, personale osv.  Og så er dine hjemmebagte småkager en drøm.  Det var den perfekte fest  for os alle tre. Jeg er sikker på, at vi kommer igen ved en given lejlighed.

mange hilsner
Jørn og Anne Lise

 

Hej Asta,

Vi vil gerne takke dig mange gange for at gøre vores bryllupsfest til lige det vi drømte om! 
Du har virkelig styr på alt: Lokationen var perfekt og idyllisk, bygningerne og lokalerne er velholdte og charmerende, service og borddækning er der fuld kontrol over og dit køkken- og serveringspersonale udførte sit arbejde til UG - ingen tørstede i løbet af dagen og alle var ovenud tilfredse med serveringen, kagerne og maden. Det bedste ved hele vores oplevelse var dog den ro og erfarring vi følte du besad på trods af at holde en bryllupsfest for lige godt 80 personer. Hvor vi let kunne blive stresset over de mange små opgaver havde du fuld kontrol over alt og det gjorde at vi kunne nyde dagen og slappe af sammen med vores gæster. Tak! 
Igen af hjertet tak fordi du var med til at skabe en uforglemmelig bryllupsdag for os! 

Med venlig hilsen
Anders & Sara Hvedhaven

 

3. marts 2015
Kære Asta og Holger
Endnu engang mange tak for sidst… vi er så glade for at komme hos jer. For os er det lidt som at komme hjem hver gang …og vi føler os bare så godt taget hånd om.
Vi glæder os til næste gang… 
Kh
Mette
               Med venlige hilsner / Kind Regards

                              Mette Madsen Dam
    Leadership Presence co-creator
    
Website by Port80.biz