Referencer 2014

 

Hej Asta.
Tusind tak for en super aften hos jer med kokkeskole. Det var en fantastisk oplevelse for os alle. Stor tak til Michael for hans store tålmodighed. Jeg vil anbefale arrangementet til venner og kollegaer.
  
Venlig hilsen
  
dinTANDLÆGE Pandrup
Lise Bygholm
Hej Asta,
Tak for sidst. Det var et dejligt arrangement og fantastisk godt for alle, både store og små.
Som aftalt sender jeg allerede nu en forespørgsel om vores næste konfirmation som er søndag den 14. maj 2017. På grund af vores norske familie vil vi gerne have festen lørdag den 13.5 med overnatning til den 14.5. Vi håber at i har plads?
Mvh
Rikke og Lars
Kære Asta og Holger. 

Endnu engang tak for en super dag på Egholm Vestergaard. 

Konfirmand, forældre og gæster synes at det var en rigtig fin fest med super dejlig mad, hjælpsomt personale og perfekte omgivelser. 

Det skal dog ikke ødelægge helhedsindtrykket og vi vil til enhver tid anbetale stedet. og i særdeles kokken til alle der gider hører på os :-) Michael laver fremragende mad ... 
Vores yngste søn ser allerede frem til at han skal holde konfirmation på Egholm - der går dog lige en del år endnu. 

Laura havde en fantastisk dag ... 

Mange hilsner 
Marlene
Kære Asta og Holger
  
Mange tak for sidst! Vi havde en virkelig god sølvbryllupsfest på Egholm Vestergaard, som vi havde lejet fra den 14.-15. juni 2014. Det var meget hyggeligt at modtage vores gæster på terrassen foran stuebygningen - hvor de fleste ankom til kaffetid og vi fik kanapeer/frugt og vand/øl/kaffe. Det var perfekt at sidde ude i solen (næsten for varmt - lette parasoller til at stille op kunne måske være en ide'). og nyde kaffen, maden og snakke med sine gæster. 
  
Terrassen var også perfekt til at få champange på før vi gik ind til selve middagen med den smukke borddækning på runde borde. Maden var meget lækker og betjeningen var i top.
 
Her lidt ros fra vores søster/svigerinde: Et rigtigt hyggeligt sted, som virkede hjemligt, super mad. Dejlig ”bordplads” og god musik. Og Bo, du har engang sagt, at forret og dessert det er altid det bedste. Men men her fik retterne kamp til stregen. Den hovedret smagte simpelthen bare godt. Alle ved vores bord fik 2 gange, - og der er altså ikke helt ”normalt”, - eller også var vi skrub sultne J Nej, - pjat ”bare” GOD mad.
 
Vi har fået meget ros fra vores gæster - de synes at rammerne er rigtig gode - de overnattende gæster synes at værelserne var dejlige og godt udstyret.
  
Det var hyggeligt om morgenen at spise sammen med vores gæster - en god morgenmad med perfekt blødkogte æg.
  
Det hele tilsammen gjorde det til en perfekt og special sølvbryllupsfest for os - lige så god som vi ønskede os.
  
Kærlig hilsen
  
Bo og Britta

23. august 2014
Hej Asta  
Tusind tak for en god afholdelse af vores sølvbryllupsfest. Vi fik en dejlig og minderig dag. Vi har fået mange positive kommentarer fra vores gæster. Ingen af vores gæster har før besøgt vestergården og alle var glade for de smukke og hyggelige omgivelser. Mange fortalte at maden var lækker og at personalet gav dem en god servering.                                 Hilsen Kim og Karin

Fødselsdagsfest 6. sep. 2014
Kære Asta (og personale)
Vi havde en rigtig dejlig fest. Og mange tak til jer og jeres søde personale.
Det var en stor fornøjelse, vi havde en rigtig dejlig fest!
Vores gæster synes at det var en fantastisk oplevelse og en super service.

Mange hilsner
Bente 

 

Kære Asta

Mange tak for sidst!!!! Det var virkelig en god oplevelse for os alle sammen… og vi er ved at arbejde med nye datoer, hvor vi overvejer igen at komme over til jer!
Det er sjældent, at jeg rykker efter at få lov til at betale regninger, men jeg skriver nu alligevel til dig, da jeg vil være sikker på, at der ikke er gået en faktura tabt et sted, og du venter på betaling fra mig!?!
Rigtig god weekend lige om lidt :)
De bedste hilsner,
Mette

     Med venlige hilsner / Kind Regards
  
     Mette Madsen Dam
 Leadership Presence co-creator

 

Kære Asta og Holger

Tak for et godt ophold og arrangement hos jer. Alt klappede til UG.

I må hilse Michael, som virkelig har fået ros for hans afvikling af kokkeskolen, som folk var meget positive på.

Jeg synes også at Gerts små øvelser faldt godt ind – de var tilpas lette til at alle kunne være med, men alligevel sjove.

Så stor ros og tak herfra for arrangementet.

Regningen er som aftalt og jeg sender den straks videre til betaling i vores økonomiafdeling.

Vi ses en anden gang.

Venlig hilsen

Hans Jørgen Stenz
Salgsleder

 

Website by Port80.biz