april 2013

Kære Asta

Tusinde tak for et rigtig godt arrangement i starten af ugen du og dit venlige personale stod for. Der er kommet mange roser omkring arrangementet.

De bedste hilsner

Michael Petersen

 

februar 2013

Kære Holger og Asta

Tusind tak for et fantastisk seminar hos jer. I får hermed min allerbedste anbefaling til andre arbejdspladser, som har behov for at mødes for at tegne de strategiske og ledelsesmæssige visoner for arbejdspladsen. I har et skønt sted og er særdeles serviceminded. Vi manglede ikke noget.

Også tak til Michael Dahl for en helt igennem veltilrettelagt kokkeskole - der fungerende som en perfekt teambuildingsøvelse. Og...tilmed med en fantasktisk meny. Har også skrevet til Michael, for deltagerne vil meget gerne have opskrifterne på menyen, som jeg sikkert får tilsendt en af dagene - flere af herrerne har planer om at brillere derhjemme :-).

Måske var det dig Holger, der stod for vinvalget - det var et helt perfekt valg til maden!

I er nogle rigtig hyggelige værter - håber jeg får lejlighed til at møde jer en anden gang.

I har min varmeste anbefaling til jeres fortsatte virke på Egholm Vestergaard.

Venlig hilsen

Ulla Sloth

 

13. juli 12

Kære Asta.
MANGE tak for sidst - vi er stadig helt "høje" af den gode og fine fest.
Sigrid

Marts 2012

Hej Asta og Holger

Tak for en dejlig fest – hvor jeg synes at alt blev som jeg havde forventet…. I har evnen til at få stedet til at virke ”hjemligt” og samtidigt håndterer I opgaven meget professionelt.

Vi var meget tilfreds med Michaels mad, den står for alle som noget virkelig godt. Og Elinor bevarede overblikket i hele forløbet, også stor ros til hende. Vi følte, vi var i trygge hænder fra start til slut

Og så vil vi ikke glemme den hjemlige hygge, der mødte os da vi ankom. Det var helt fra velkomsten på færgen, til Jeres modtagelse og den dejlige duft af nybagte boller, der mødte os.

 Det er længe siden vi har haft så meget tid sammen med familien, alle havde et par fantastiske dage, med råhygge, god mad, og i nogle dejlige rammer…

Med venlig hilsen 

familien fra Sjælland

 


Kære Asta

Da jeg ikke fik mulighed for at takke dig for et aldeles skønt ophold den 16. og 17. februar 2012, får du her en tak pr. mail.

Vi har ikke noget at sætte en finger på. Alt virkede optimalt. Lækker mad og venlig servering. Dejlige værelser og en hyggelig pejsestue som vi benyttede os af torsdag aften.

Det er et skønt sted I har og jeg vil varmt anbefale jer til andre. 

Venlig hilsen

Lone Stenderup

Chefsekretær

 

Konfirmationer

13. maj 2012

Tusind TAK fordi I hjalp os med at give Steffan og vores familie en uforglemmelig dag. 

Vi har fra familie og venner bl.a. hørt flg. : En dreng på 5 år sagde på bagsædet i bilen på vej hjem ”mor, det har været den bedste dag i mit liv”, en kusine på 5 år har sagt ”næste gang Steffan holder Konfirmation vil jeg også med, for det var så fedt!”, - flere har sagt, at det var en skam, vi ikke skulle være der en HEL dag J

Det var bare så dejligt, både maden og rammerne – vi håber, at I fortsat har stedet om 6 år, når Mia skal konfirmeres.

Kærlig hilsen

Bettina

 

14. maj 2011

Marianne Dahlquist Sørensen En dejlig fest på en dejlig plet..... Vestergaard Egholm ♥


Konfirmation

20. maj 2011

Hej Asta og Holger

Så fik vi overstået blå mandag, og nu er der tid til at tænke tilbage på den mest fantastiske dag, vi havde på Egholm Vestergaard, tak for et flot arrangement, lige fra vi var på cykelbesøg for et par år siden, til de andre små møder, vi har haft sammen med jer, har vi aldrig været spor i tvivl om, at det nok skulle blive en dejlig dag.  

Vi har også sendt en sms til Michael, og hans fantastiks dejlige mad han fik ”bikset” sammen, alle roste hans mad til skyerne, det smagte bare godt, 5 kokkehuer, ud af fem, også til Egholm Vestergaard, vi er allerede i gang med at anbefale det til kommende konfirmations forældre.  

Hils også Serveringspersonalet, tip top ..

Hilser mange gange fra Mathilde, Merethe og Marius, (som jo også vil holde sin konfirmation på Egholm om tre år, i hører nærmere)

Mogens Jørgensen

 

Konfirmation

"Egholm Vestergaard er det ideelle sted at holde en uforglemmelig fest. Vi og vore gæster har virkelig nydt de skønne omgivelser.

Den trygge og nærværende forberedelse med Asta og Holger Thomsen, gør - sammen med beliggenheden, de attraktive bygninger og den veltilberedte mad - at vi gerne igen vælger Egholm Vestergaard som rammen til én af vore livs mærkedage"

De bedste hilsner

Frederikke, John og Lisbeth

 

3 dages seminar 8.-10. juni 2011

NYKREDS havde behov for et sted, hvor vi i fred og ro kunne drøfte en række vigtige emner.

Egholm Vestergaard dannede en rigtig god ramme, hvor de dejlige omgivelser og den gode betjening gav os mulighed for den ønskede fordybelse.

Mvh

Jan Michael

Aalborg Pipe Band optrådte  16. juni 2011 på Vestergaard til ære for 25 års jubilaren.

 

Seminar

Så fik Skråen endnu et godt og udbytterigt seminar ovre hos jer.

Tak for rigtig god behandling og service!

... og for "spændende" is-oplevelser til søs og på jeres vej.

venlig hilsen fra os på Skråen -

Jørgen Nissen

 

Kære Asta og Holger

Vi vil gerne sige tak for et ualmindeligt dejligt ophold hos jer fredag den 7. okt. 11.

Specielt vil vi fremhæve at vi havde stedet for os selv, den dejlige mad, den gode bordopstilling til aftensmaden som gjorde det muligt at have en god snak over bordet - og sidst men ikke mindst den hyggelige opholdsstue. Det virker rigtig fint at vi selv kan betjene os i 'baren'.

Det skulle glæde os at komme tilbage en anden god gang.

Venlig hilsen 

Kirsten Moesby

AC IntelliCom A/S


2. juli 2013

Hej Asta
 
Tusind tak :-). Vi er stadig fuldstændig overvældet over den fantastiske fest - vi havde den mest dejlige og uforglemmelige fest :-).
 
Fortsat god sommer.
 
Mange hilsner
 
Marianne

Website by Port80.biz