Eksempler på menuer

  

Forslag 1 uden tillæg

Laks

Varm røget laks med karse mayo.

Hertil sprød spæde salater og rugbrød.

?

Gris

Sprængt Gris

Serveret med saltbagt selleri og bladselleri

Hertil sat pommes og glace med skalotteløg og timian

?

Brunsviger

Citrongræs iscreme

Serveret med lun brunsviger sauce og sprød bund.

Hertil syre og æble pure 

Couvertpris kr. 344,-

 

Forslag 2

Torsk

Pocheret torsk tilsmagt med timian.

Serveret i fiskebisque.

Hertil salat af syltede fennikel.

?

Oksemørbrad

Helstegt oksemørbrad

marineret i citron og timian.

Serveret med portvinsglaserede skalotter

samt selleripuré og syltede skovsvampe.

Hertil Pommes Anna og trøffelglace. 

?

Pære

Pocheret pære med vaniljecreme og chokolade.

Hertil karamel og grønt. 

?

Hjemmebagt brød

Variation af hjemmebagt brød og rørt smør.

 Couvertpris kr. 380,-

? ? ?

Menu 2  

 Jomfruhummer -

Ragout af ristet jomfruhummer flamberet i ouzo og nedkogt på fløde.

Serveret med stykker af urter og piment.

Hertil cremefraiche og krydderurter.

?

Oksemørbrad

Langtidsstegt oksemørbrad serveret med blomkål x 2, tomater og sprøde chips.

Hertil pommes bagt i lagt og kalveglace.

?

Chokolade

Letbagt mørk chokoladekage

serveret med syltede æbler og sprøde mandler.

Hertil vaniljeparfait.

?

Hjemmebagt brød

Variation af hjemmebagt brød og rørt smør.

Couvertpris kr. 385,-  

Website by Port80.biz