Buffet (Min. 20 pers.) 

Torskenakke med syltet citron, æble og timian.

Confiteret svin med røget mayo og marinerede sprøde salater.

Varmrøget laks fra egen rygeovn med fynsk rygeost og spæde salater.

Små spanske specialiteter med oliven og tørrede tomater.

Stegt unghane med sauté af svampe og urter.

Kalvemørbrad stegt til 50°c med ærter og bacon, små ristede kartofler og kalveglace.

Europæiske oste med syltede valnødder og pærer i honning. Hertil rugkiks fra Bornholm.

Salat af soltørrede tomater og nødder.

Chokoladekage med vaniljecremefraiche.

Små mascarponemousse med appelsin og lime serveret med friske bær og grønt.

Friske frugter.

Variation af hjemmebagt brød og rørt smør.

Couvert pris kr. 389.-


vvv


Den Avancerede Buffet

(Min. 20 pers.)

Grillet tun - stænket med citron/olivenolie.

Hertil høvlet parmesan og krydderurtesalat.

Letrøget skærising med vakuumsyltet fennikel.

Syltet mørk sej med blomkål x 2.

Foie gras ”au torchon”

med granatæble og ananas.

Spansk Bresaola med salat af marinerede løg.

Glaseret kalvespidsbryst med syltet citron og urter.

Coq au vin med svinebryst, perleløg og svampe.

Rosasteget oksemørbrad med petit pommes og kalveglace.

Europæiske oste med syltede valnødder og pærer i honning. Hertil rugkiks fra Bornholm.

Vanilje Panna cotta med hjemmelavet müsli og braiserede bær.

Tuckage med syrlig creme og urter.

Friske frugter.

Variation af hjemmebagt brød og rørt smør.

Couvert pris kr. 439.-


vvv


”Pluk selv” Buffet til reception bryllup

(- stående buffet til receptioner. Min. 50 pers.)

 

Små tærter med laksetatar og kapers.

Peberlaks med peberrod.

Røgede kammuslinger med urteemulision. (Tillæg kr. 10,-).

Tun med karsecreme.

Tallegiotærter med røget perlehøne.

Carpaccio af oksemørbrad med parmesanchips.

Små foie gras tærter. (Tillæg kr. 10,-).

Agurk-, lime- og hvidløgskanapeer.

Små lækre sandwich med rejer og rygeostcreme.

Lun salat med nye kartofler og feta ost.

Små italienske pølser med oliven.

3 slags nødder.

Fladbrød med dip af piment og chili.

Grøn salat.

Søde ”shots” med f.eks. jordbær, melon, hindbær o.s.v.

Prinsessens chokoladekage med vaniljeflødeskum.

Panna cotta med friske bær.

Oste specialiteter med syltede valnødder.

Friske frugter.

Hjemmebagt brød med rørt smør og tapanader.

vvv

Der kan vælges 6, 8, 10 eller 12 specialiteter

Kontakt os for pris pr. couvert.

Website by Port80.biz