Arrangementstype 2: 1½ døgn

1. dag
Formiddag:

Kaffe/the med brød, ost og marmelade.

isvand og frugt


Arbejdsfrokost eks.: Buffet med lidt fisk, lidt lunt, lidt koldt og lidt ost

Eftermiddag: Kaffe/the med kage.

Aften eks.:

Aftenmenu

Forret

Jomfruhummer

Jomfruhummer bisque

Serveret med pocheret kulmule og marineret jordskokke

Hertil dild creme og dild

 

Mellemret

Svin

Stegt flæsk med blødkogt æg

Serveret med sprød rug, syltede løg og persille mayo

Samt syltede nye rødbeder

 

Hovedret

Unghane

Stegt ballontine af unghane og

Puré af røget pastinak og persille, syltede svampe og bagt pastinak.

Hertil pommes macaire og hønseglace

 

 

Dessert

Rabarber og mirabeller

Mirabelle sorbet serveret med sifon af vanilje margens

Samt kompot af rabarber kage

Hertil hvid chokolade.

3 retters menu uden tillæg er inkl. i kursusophold med overnatning.

Ønskes flere retter er prisen 65 kr.- ekstra pr. ret.

Andre forslag ud over månedens menu tilsendes.
Aftenkaffe: Kaffe med sødt.

Overnatning: Enkeltværelse.

2. dag





Pris p.p. 1.890,- kr.
v. min. 10 personer og fælles afregning
(hverdage)
Morgen:

Morgencomplet

Frokost:

Menu naturligvis forskellig fra dagen før.

Kaffe med kage.

Afrejse.
Website by Port80.biz